Er zijn geen activiteiten gepland.

Overzicht van onze activiteiten

Herinneringsconcert 2018zondag 4 november 2018

Met het thema ‘De stilte laten spreken’ organiseert Annora uitvaartverzorging (en voorheen uitvaartonderneming Van Dijk) op zondag 4 november a.s. om 14.00 uur haar herinneringsconcert in het vernieuwde uitvaartcentrum van Annora in Mill. Het concert is bedoeld voor iedereen die in de laatste jaren een dierbare heeft verloren. Aanmelden noodzakelijk!

Wanroijseweg 42, 5451 HA Mill

Aanvang 14:00, ontvangst vanaf 14:00

Gratis

Herinneringsconcert voor nabestaanden “De stilte laten spreken”

Tijdens het concert wordt er voor iedere overleden dierbare een kaars ontstoken. Verbonden in dat licht worden de overleden dierbaren herdacht door het noemen van hun naam. De muzikale omlijsting van deze avond wordt verzorgd door het koor van Brabant Zorg ‘Eigenwijs’ en zangeres Ryan. Na afloop is er gelegenheid om, onder het genot van een hapje en een drankje, informeel samen te zijn.

 

Samenzijn

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Ondanks dat elk verlies anders is en verschillend wordt beleefd, is het verdriet een gemeenschappelijke factor. Een moment om herinneringen te delen tijdens een sfeervol samenzijn met lotgenoten kan helpen bij de verwerking van dit verdriet.

Het concert wordt georganiseerd voor alle inwoners van Grave, Mill en omliggende gemeenten. Ook nabestaanden die de uitvaart van hun dierbare niet door Annora hebben laten verzorgen, zijn uiteraard van harte welkom.

Aanmelden

Als u geïnteresseerd bent om deze bijzondere avond bij te wonen, kunt u zich tot 26 oktober a.s. tijdens kantooruren aanmelden bij Annora uitvaartverzorging op telefoonnummer 0486 472 074 of 0485 452 868 of u kunt onderstaand formulier invullen. Vul bij 'eventuele vragen of opmerkingen' a.u.b. in met hoeveel personen u komt, en eventuele namen van overleden dierbaren die wij mogen noemen. Er zijn aan deze avond geen kosten verbonden. 
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.