Iedereen verdient een mooi afscheid

Annora uitvaartverzorging, met uitvaartcentra in Grave en Mill en meer dan 50 jaar ervaring in uitvaartverzorging, weet hoe belangrijk persoonlijke aandacht is rondom een overlijden.
Persoonlijk en onvergetelijk, een afscheid op een manier die goed voelt voor iedereen.
In deze moeilijke tijd waarin afscheid nemen anders is dan anders gaan onze uitvaartverzorgers samen met nabestaanden kijken naar wat er wel kan, ondanks de beperkingen in deze Coronatijd, om zo tot een onvergetelijk afscheid te komen. Nabestaanden willen we ontzorgen. Dat doen wij graag voor u, zodat u zich kunt richten op dat wat voor u het belangrijkste is; het afscheid nemen van uw dierbare.

Vaak zien we dat dit ondanks het verdriet toch hele mooie dagen zijn, samen met familie of vrienden rondom de overledene. Goede gesprekken, mooie herinneringen of in stilte samen zijn. Kinderen die nog iets moois knutselen of de kist beschilderen, de hond die trouw bij zijn of haar overleden baasje blijft liggen. Wat uw wensen ook zijn rondom het afscheid, bijna alles is mogelijk binnen onze dienstverlening. Samen met u verzorgen we een afscheid dat bij uw overleden dierbare past op een manier die goed voor u voelt.

Online condoleanceregister als gratis extra service

Veel mensen vinden het moeilijk om de juiste woorden te vinden na een overlijden. En toch willen ze laten weten aan de nabestaanden dat ze met hen meeleven. Een steunbetuiging, in welke vorm dan ook, wordt vaak enorm gewaardeerd. Omdat het moeilijk kan zijn de juiste woorden te vinden, is het fijn om in uw eigen omgeving rustig de tijd te kunnen nemen om te zoeken naar hetgeen u wilt zeggen. Doorgaans vindt u bij het online condoleanceregister de gegevens rondom een uitvaart terug. Zo kan iedereen tijdig reageren. Daarom bieden wij u een op maat gemaakt condoleanceregister aan. De reacties op ons online condoleanceregister zijn zeer positief. De steunbetuigingen, vaak ook uit onverwachte hoek, worden door nabestaanden als positief ervaren.

Hoe mooi zou het zijn als u in 2021 uw leven in balans kunt houden ondanks de moeilijke tijd waarin we nu leven. Zorg goed voor elkaar en probeer gezond te blijven.