Melding van overlijden

Annora Uitvaartverzorging verzorgt uitvaarten voor iedereen, ongeacht waar en hoe je verzekerd bent. Je kunt het overlijden melden bij Annora, indien je over een uitvaartverzekering beschikt regelt Annora het verder met de verzekeringsmaatschappij.

Dit kan 24 uur per dag via telefoonnummer:

0486 47 20 74 of 0485 45 28 68

Checklist overlijden

  •  Bel de huisarts om het overlijden officieel vast te laten stellen. Deze verklaring is verplicht en is nodig voor het regelen van de praktische zaken.
  •  Bel Annora: 0486 47 20 74 of 0485 45 28 68. We zijn altijd bereikbaar en beschikbaar. Wij komen meteen naar je toe indien gewenst (ook ’s nachts). Onze medewerkers nemen de zorg voor de eerste verzorging van de overledene op zich. We bespreken de mogelijkheden waar de overledene zal worden opgebaard, thuis of op een andere locatie zoals ons uitvaartcentrum in Grave of Mill.
  •  In overleg maken we een afspraak, meestal is dat bij je thuis. Tijdens deze afspraak maak je kennis met de uitvaartverzorger en komen de zaken aan de orde die belangrijk zijn voor de komende tijd. Onze uitvaartverzorger adviseert over alle mogelijkheden, luistert naar je wensen en helpt je bij het maken van de juiste keuzes.
  •  Wij verzorgen de aangifte van overlijden. Binnen zes dagen na het overlijden moet aangifte worden gedaan bij de gemeente waar het overlijden plaatsvond.
  •  In de dagen voorafgaand aan de uitvaart moet er veel worden geregeld. Wij zorgen ervoor dat je daar niet alleen voor staat. Onze uitvaartverzorger is dagelijks bereikbaar en helpt je met alle vragen.

Team Annora

Ooit krijgt iedereen te maken met overlijden en afscheid. Als het eenmaal zo ver is, wil je dat het een persoonlijk afscheid wordt. Een afscheid dat bijdraagt aan de verwerking van je verdriet. Het is ons uitgangspunt om jou te helpen met een afscheid waar je straks goed op terug kan kijken.