Eigenschappen:
Over Annora

Bij Annora uitvaartverzorging staat alles in het teken van eervol en persoonlijk afscheid nemen. Een uitvaart regelen is een unieke, vaak ingrijpende gebeurtenis in je leven. Je krijgt maar één keer de kans om goed afscheid te nemen. Wij begrijpen dit en garanderen een tot in de puntjes verzorgde uitvaart. Daarnaast krijg je onze steun voor, tijdens én na de uitvaart.

Bel mij terug
Wij bellen je graag terug als je hier naam en telefoonnummer achterlaat.


  Monique Gelsing-Janssen

  Uitvaartverzorgster

  Uitvaartverzorgster Monique

  “Iedereen moet in alle rust afscheid kunnen nemen.”

  “Ik vind het belangrijk dat nabestaanden in alle rust de juiste keuzes kunnen maken om zo een mooi afscheid te realiseren. Ik help je daar graag bij. Samen kijken we naar jouw wensen en de mogelijkheden om die wensen uit te laten komen. Ik wil je daarbij vooraf en tijdens de uitvaart zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen, zodat je je kan richten op de emoties van het afscheid. Een goed afscheid kan je helpen bij de latere rouwverwerking. Daarom is het belangrijk in alle rust afscheid te kunnen nemen, zonder inhoudelijke of organisatorische zorgen. Met respect en inzet sta ik je graag bij gedurende de allerlaatste periode samen met jouw overleden dierbare.”

  Waarom heb je voor een carrière in de uitvaartbranche gekozen?
  Ik vind het fijn om mensen te ontzorgen in een periode waarin veel emoties om aandacht vragen.

  Waar staat Annora uitvaartverzorging voor?
  Respectvol, eervol, als team samen mooie uitvaarten verzorgen.

  Heb je een uitvaart meegemaakt die veel indruk heeft gemaakt?
  Die van mijn eigen man was erg emotioneel en zwaar. Ik miste iets bij de uitvaartverzorger en dacht dat het beter zou kunnen. Daarom ben ik zelf dit werk gaan doen, ik wil er graag voor de nabestaanden zijn en hen laten voelen, dat zij met al hun vragen bij me kunnen komen, zodat we er samen over kunnen praten.

  Denk je weleens na over je eigen uitvaart?
  Ja, een lijkwade op de natuurbegraafplaats. Voor eeuwig rust in de natuur, ik ben een buitenmens dus dat idee spreekt me aan!

  Hoe ga je om met de verdrietige momenten die je meemaakt?
  Ik bespreek deze momenten met mijn collega’s en een fijne wandeling met mijn honden of een mooie rit te paard helpt om verdrietige momenten te overdenken.

  Heb jij een idee bij de uitvaart van de toekomst?
  Resomeren zal een goede aanvulling worden bij de mogelijkheden die er al zijn en ook het begraven in de natuur heeft wat mij betreft een toekomst.

  Werken als uitvaartverzorger?

  Kijk of er een vacature openstaat.