Eigenschappen:
Over Annora

Bij Annora uitvaartverzorging staat alles in het teken van eervol en persoonlijk afscheid nemen. Een uitvaart regelen is een unieke, vaak ingrijpende gebeurtenis in je leven. Je krijgt maar één keer de kans om goed afscheid te nemen. Wij begrijpen dit en garanderen een tot in de puntjes verzorgde uitvaart. Daarnaast krijg je onze steun voor, tijdens én na de uitvaart.

Bel mij terug
Wij bellen je graag terug als je hier naam en telefoonnummer achterlaat.


  Sandra

  Uitvaartassistente

  Sandra

  Waarom heb je voor een carrière in de uitvaartbranche gekozen?
  Eigenlijk niet bewust. Ik kende iemand die al bij Annora werkte en die vond de functie wel iets voor mij. Het is heel afwisselend en divers, je kan ontzettend veel betekenen voor de nabestaanden. En als bonus: een heel leuk team van collega’s, waar iedereen gelijk is.

  Waar staat Annora uitvaartverzorging voor?
  Een begrip in Grave en Mill. Door de manier waarop wij te werk gaan met het hele team, wordt er voor ons gekozen. We zijn hecht en wij vangen de nabestaanden echt op.

  Heb je een uitvaart meegemaakt die veel indruk heeft gemaakt?
  Ja van kleine kinderen daar zit je wel wat langer mee. En de mensen die heel jong in het leven staan, die onverwachts zijn gegaan.

  Denk je weleens na over je eigen uitvaart?
  Jazeker, ik heb wel wat voorkeuren zoals: geen groot rouwbezoek/de uitvaart intiem houden. Dat weet mijn familie allemaal wel, want dat is wel zo fijn dat ze zelf die keuzes niet hoeven te maken.

  Hoe ga je om met de verdrietige momenten die je meemaakt?
  Als ik klaar ben met werken zet ik een muziekje aan in de auto en dan verwerk ik de dag. Dat is een beetje mijn ritueel. En met collega’s praten wanneer een uitvaart indrukwekkend is geweest, want die begrijpen waar je het over hebt.

  Heb jij een idee bij de uitvaart van de toekomst?
  Dat mensen zelf meer kunnen regelen en bepalen. Bijvoorbeeld via internet een kist kopen, zelf samenstellen. Beetje het reisbureau idee, dat wordt nu ook online geregeld. Al hoop ik dat het allemaal een beetje persoonlijk blijft.

  Krijg je weleens verzoeken die afwijken van het standaard?
  Ja, vorige week nog. Een motorrijder wilde graag zijn motor in de rouwkamer hebben staan. Of aparte dingen mee in de kist, gebeurt ook sporadisch.