Uitvaart regelen

Een afscheid brengt altijd verdriet met zich mee, wat wij helaas niet kunnen wegnemen. Wel kunnen we je bijstaan bij de verzorging van het afscheid en de uitvaart. Samen verzorgen we dan een mooi, persoonlijk afscheid, waarin we jouw overleden dierbare op gepaste wijze de laatste eer bewijzen.

Annora Uitvaartverzorging is overal inzetbaar en heeft een uitvaartcentrum in Grave en Mill, beide zijn recentelijk gerestyled en de uitvaartcentra zijn bijzonder geschikt voor een afscheidsdienst of herinneringsbijeenkomst.

Mill uitvaartcentrum
Grave-uitvaartcentrum

Elders verzekerd?

Veel mensen zijn al verzekerd, maar wist je dat je altijd bij Annora terecht kunt? Het maakt niet uit waar je verzekerd bent, of wat voor verzekering je hebt. De keuze waar je een uitvaart laat verzorgen is aan jou. Ook wanneer je geen uitvaartverzekering af hebt gesloten kun je bij Annora terecht.

Mocht je hier meer over willen weten kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze uitvaartverzorgers, zij helpen je graag met de juiste keuzes maken.

Kosten

Wat kost een uitvaart? Die vraag krijgen we heel vaak. Helaas is er niet één antwoord op te geven, in principe kost een uitvaart tussen de €4.000,- en €8.000,- maar dat ligt helemaal aan de keuzes die je maakt. Cremeren kost bijvoorbeeld wat minder dan begraven, een dienst op locatie is wat duurder dan bij het uitvaartcentrum van Annora zelf, en zo zijn er nog heel veel keuzes die gemaakt moeten worden alvorens een prijsindicatie gegeven kan worden. Keuzes waar wij je natuurlijk bij helpen, zodat we altijd binnen het vooraf opgestelde budget blijven.

Team Annora

Ooit krijgt iedereen te maken met overlijden en afscheid. Als het eenmaal zo ver is, wil je dat het een persoonlijk afscheid wordt. Een afscheid dat bijdraagt aan de verwerking van je verdriet. Het is ons uitgangspunt om jou te helpen met een afscheid waar je straks goed op terug kan kijken.