Onze dienstverlening voor organisaties en bedrijven

Annora uitvaartverzorging staat bekend in en rondom Noord-Brabant voor het verzorgen van persoonlijke uitvaarten. Echter is het verzorgen van uitvaarten niet het enige waar wij ons mee bezig houden, onze werkzaamheden zijn zeer divers. Onderstaand een selectie van werkzaamheden waar wij ons dagelijks mee bezig houden:

GGD en COA

Wij werken nauw samen met deze twee instanties en nemen hen de zorgen uit handen na het overlijden van een van hun cliënten of bewoners.

Beveiligd politievervoer

Bij niet natuurlijk overlijden neemt de politie de eerste maatregelen. Zoals het vervoer van de overledene dat wij verzorgen naar een mortuarium als de overledene niet kan blijven op de plaats van overlijden.

Beheer politiemortuarium

De functie van een politiemortuarium is dat alle overledenen waarbij mogelijk nader forensisch onderzoek naar de doodsoorzaak, het schouwen en de confrontatie nodig is in de veiligheidsregio Brabant-Noordoost en Limburg Noord, worden overgebracht naar dit mortuarium.

Voorlichting

Wij vinden het belangrijk om mensen zo goed mogelijk voor te lichten. We verzorgen regelmatig kosteloos voorlichtingen en lezingen voor organisaties en particulieren over bijvoorbeeld postmortale zorg, uitvaartwensen en de diverse mogelijkheden rondom afscheid. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op.

Gemeentelijke uitvaart

Het komt voor dat mensen heel eenzaam leven. Soms zelfs zo eenzaam dat er nooit iemand bij hen op bezoek komt. Als deze mensen komen te overlijden is er soms helemaal niemand die de uitvaart kan of wil regelen. Volgens de Wet op de lijkbezorging moet de gemeente in dat geval zorgen dat de overleden persoon op een waardige manier wordt begraven of gecremeerd. Annora uitvaartverzorging mag deze uitvaarten verzorgen in opdracht van diverse gemeentes.

Al deze samenwerkingsverbanden maakt ons een sterke en betrokken partner, die elke uitvaart en alles daaromheen tot in de puntjes verzorgt. Met meer dan 40 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe wij moeten handelen in elke situatie, zonder daarbij te vergeten dat we met én voor mensen werken. Altijd persoonlijk en met respect dus.