HOE WORDEN WIJ ERVAREN?

De pagina die er het meest toe doet! Hier doen wij het namelijk voor. De warme woorden van nabestaanden die wij hebben mogen begeleiden tijdens een van de moeilijkste periodes in het leven.

Heb jij een ervaring met ons? Misschien ben je weleens met ons in aanraking geweest en wil je daar iets over kwijt, of je hebt een ervaring met een medewerker in het bijzonder. Laat het ons weten. Dit kan natuurlijk ook anoniem.

Annora uitvaartverzorging
Monique

15 januari 2024 | WAARDERING: 10

Anita, dankjewel! 1000 en meer rozen voor jou.

Tien Ermers

21 november 2023 | WAARDERING: 9

Heel eerbiedig omgaan met overledene en fam. Behulpzaam, netjes en correct, niets was te veel.

Jan Selten

18 november 2023 | WAARDERING: 10

Klantvriendelijkheid naar ons als kinderen. Persoonlijk contact, altijd bereikbaar! Deskundig advies, met name bij rouwkaart en prentjes. Wij, als kinderen, zijn Annora uitvaartverzorging, en in het bijzonder Anita Raemaekers!!, dankbaar voor de op alle fronten fijne manier van begeleiding bij de uitvaart van ons moeder.

Anoniem

29 oktober 2023 | WAARDERING: 10

Goede begeleiding, netjes en verzorgd, alles tot in de puntjes.

Armand Pruijmboom

6 oktober 2023 | WAARDERING: 10

Zeer vriendelijke, meelevende en professionele medewerkers die de lokale situatie goed kennen en daardoor ons van de juiste adviezen konden voorzien.

Anoniem

9 september 2023 | WAARDERING: 10

Heel persoonlijk gedurende het hele proces. Er wordt maatwerk geleverd.

J. van Lankvelt

29 augustus 2023 | WAARDERING: 10

In het bijzonder wil ik de uitvaartverzorger bedanken voor de mooie dienst dat ze voor ons geregeld had. Het was een liefdevol en warm afscheid en ook heel persoonlijk. Zelfs de kleuren van het boeket dat we besteld hadden waren zo passend bij het rouwstuk. Bedankt, Je bent een topper!

Ronald Dimmedal

21 augustus 2023 | WAARDERING: 10

Alles is gegaan zoals ik en mijn vrouw het heeft gewild, kon niet beter. Via de USB stick regelmatig terug gekeken.

Bob van ’t Geloof

8 augustus 2023 | WAARDERING: 9

Empathisch en doortastend.

Anoniem

1 augustus 2023 | WAARDERING: 8

Prettige, warme en persoonlijke benadering. Ook transparant en duidelijk. Anita is een topper, dank je wel voor de goede zorgen.

Anoniem

20 juli 2023 | WAARDERING: 9

Perfecte organisatie en rustige en discrete begeleiding. Iedereen was er vol lof over!!

Van Lankvelt

19 juli 2023 | WAARDERING: 8

Goede begeleiding, alles perfect geregeld. De uitvaartverzorger heeft ons uitstekend begeleid en was zeer betrokken met ons.

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

INSTUREN

Ervaring