HOE WORDEN WIJ ERVAREN?

De pagina die er het meest toe doet! Hier doen wij het namelijk voor. De warme woorden van nabestaanden die wij hebben mogen begeleiden tijdens een van de moeilijkste periodes in het leven.

Heb jij een ervaring met ons? Misschien ben je weleens met ons in aanraking geweest en wil je daar iets over kwijt, of je hebt een ervaring met een medewerker in het bijzonder. Laat het ons weten. Dit kan natuurlijk ook anoniem.

Annora uitvaartzorging
Ron

9 september 2022 | WAARDERING: 10

Zeer respectvolle en efficiƫnte verzorging van de uitvaart. Er werd 100% meegedacht om de laatste wensen te realiseren. Veel aandacht en warme begeleiding door Anita! Wij hebben een goed gevoel over het verloop van de uitvaart, alles zoals onze broer het gewenst had.

Wim

29 juli 2022 | WAARDERING: 9

1. Goede uitleg, 2. Geduldig in de communicatie. Wij hebben het contact en de manier waarop als zeer prettig ervaren.

Esther

29 juli 2022 | WAARDERING: 10

Heb echt totaal geen op of aanmerkingen! Alles was netjes en respectvol geregeld!

Saskia Venneker-Nijmeijer

18 juli 2022 | WAARDERING: 9

Ik zou jullie aanbevelen voor uitvaarten waar het persoonlijke karakter voorop staat.

Anoniem

22 juni 2022 | WAARDERING: 9

– Goed georganiseerd, goede service. – Deskundig en ervaren. – Goede adviezen, meedenken, helpende hand. – Altijd bereikbaar.

Anoniem

31 mei 2022 | WAARDERING: 10

Van alle religieuze zusters zijn de uitvaarten verzorgd door Annora. Er wordt veel gehoor gegeven aan alle wensen van de overledene (via de nabestaanden).

Dhr. Van Soest

27 mei 2022 | WAARDERING: 10

Liefdevol en aan alle wensen die we hadden werd voldaan. Het was echt super verzorgd. Een dikke duim omhoog.

Anoniem

18 mei 2022 | WAARDERING: 10

Prettig contactpersoon. Niet opdringerig, ons vrij laten in keuzes. Respectvol. Zowel mijn zus als ik hebben een warm gevoel over gehouden aan de uitvaart van ons mam. We zijn goed en respectvol begeleidt door de medewerkers van Annora. Daarvoor onze dank!

Mevrouw M.H.J. Wildenbeest

2 mei 2022 | WAARDERING: 1

Accuraat, emphatisch en correct

Mevrouw G. Heijl

2 mei 2022 | WAARDERING: 10

Fijne samenwerking, voelde goed aan. Alles was goed geregeld. Luisteren naar de klant. Bedank iedereen voor het regelen van de begrafenis. Voor ons was het een prachtig afscheid.

Anja Cremers-Vonk

24 maart 2022 | WAARDERING: 10

Goed geholpen, goed advies, mijn wensen zijn goed tot zijn recht gekomen. Ik heb hier veel kracht uitgehaald.

Anoniem

21 maart 2022 | WAARDERING: 10

Wij zijn uiterst tevreden en ik heb het gevoel dat iedereen van Annora zich voor 100% heeft ingezet. Ondanks de trieste situatie zijn we zeer tevreden over het verloop van de uitvaart. Wencke, Henriette en JP, dank jullie wel voor alles en de goede zorgen.

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

INSTUREN

Ervaring