HOE WORDEN WIJ ERVAREN?

De pagina die er het meest toe doet! Hier doen wij het namelijk voor. De warme woorden van nabestaanden die wij hebben mogen begeleiden tijdens een van de moeilijkste periodes in het leven.

Heb jij een ervaring met ons? Misschien ben je weleens met ons in aanraking geweest en wil je daar iets over kwijt, of je hebt een ervaring met een medewerker in het bijzonder. Laat het ons weten. Dit kan natuurlijk ook anoniem.

Annora uitvaartzorging
Jacky Megens

13 mei 2023 | WAARDERING: 10

Ik heb over niks geen klachten. Hele fijne mensen al was het met sommige alleen via de telefoon. En nog een speciale dank aan Wencke. Zo’n fijn mens. Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen. Liefs van ons.

Anoniem

25 april 2023 | WAARDERING: 10

Wij zijn zeer tevreden over de totale dienstverlening. Wij kunnen geen minpunten bedenken. Complimenten voor de voortreffelijke begeleiding. Dat heeft ons heel goed gedaan.

Riekie Egelmeer

21 april 2023 | WAARDERING: 10

Door de persoonlijke begeleiding van Anita is de uitvaart van ons mam heel fijn, respectvol verlopen. Alles was tot in de puntjes verzorgt, zelfs het naambordje bij het voorlopige graf was helemaal in oma’s stijl. Dank je wel Anita!!

Anoniem

6 april 2023 | WAARDERING: 10

Empathisch, vriendelijk, begripvol, meedenkend. Alle waardering voor de uitvaartbegeleidster Wencke en uitvaartondersteuning.

Frans Dinnessen

7 maart 2023 | WAARDERING: 10

Wencke gaf een professionele indruk, wat direct geruststellend overkwam. Uitvaart perfect georganiseerd. Veel tips gekregen waar je op moet letten. Kan alleen maar beamen petje af.

Toon van Vugt

7 maart 2023 | WAARDERING: 9

Anita Raemaekers heeft ons zeer goed begeleid. Zij voelde precies aan wat onze wensen waren en was altijd bereikbaar voor ons. Daarnaast heeft zij het afscheid perfect georganiseerd. Wij zijn haar heel dankbaar.

Carla Stroet

3 maart 2023 | WAARDERING: 10

Alles was tot in de puntjes verzorgd, van begin tot eind. Beter hadden we het niet kunnen wensen! Anita was een topper voor ons!

Anoniem

7 februari 2023 | WAARDERING: 10

Met respect oma behandeld. Respect en interesse naar de nabestaande. We willen Anita extra bedanken voor de goede zorgen en het mooie woordje bij de uitvaart. U bent een toppertje.

Ria Pelser

31 januari 2023 | WAARDERING: 10

Wij zijn Anita bijzonder dankbaar voor de fantastische verzorging, begeleiding en afhandeling. Haar toespraken waren met een lach en een traan en precies zoals wij haar verteld hadden. Namens alle familieleden en aanwezigen bij de uitvaart van Joop Dijkman willen we haar ontzettend bedanken voor haar inzet. Een eerste klas vakvrouw.

Anoniem

20 januari 2023 | WAARDERING: 9

De begeleiding van Wencke Niks was voor ons heel fijn, gezien de omstandigheden. Ze dacht heel goed mee en dat heeft ons ook getroost.

Anoniem

10 januari 2023 | WAARDERING: 9

Alles was naar wens en goed geregeld door Anita.

Anja Pijnenburg

2 januari 2023 | WAARDERING: 9

Enorm respect voor Anita! We waren meer dan tevreden en we waren erg onder de indruk. Ook van de andere medewerkers.

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

INSTUREN

Ervaring