HOE WORDEN WIJ ERVAREN?

De pagina die er het meest toe doet! Hier doen wij het namelijk voor. De warme woorden van nabestaanden die wij hebben mogen begeleiden tijdens een van de moeilijkste periodes in het leven.

Heb jij een ervaring met ons? Misschien ben je weleens met ons in aanraking geweest en wil je daar iets over kwijt, of je hebt een ervaring met een medewerker in het bijzonder. Laat het ons weten. Dit kan natuurlijk ook anoniem.

Annora uitvaartzorging
ANONIEM

2 maart 2022 | WAARDERING: 10

Alles is precies gelopen zoals we hadden bedacht. We kregen goede adviezen en men dacht goed mee over de kaarten en bidprentjes. Gaven hierover goede tips. Plezierig in de omgang onder elkaar. De uitvaartverzorgster was een zeer fijn persoon om mee samen te werken. Wij willen haar hartelijk daarvoor bedanken. Verder willen we de andere begeleiders ook hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking.

Mevrouw Burgers-Doornebosch

9 september 2021 | WAARDERING: 10

Van het begin tot het eind is alle zorg en contact via Annora bijzondere aangenaam en betrokken geweest. Dit is een grote steun geweest en heeft ervoor gezorgd dat de uitvaart precies zo ging als wij ons voorstelden. Onze dank hiervoor!

Anoniem

8 september 2021 | WAARDERING: 8

De gesprekken, verzorging en begeleiding met name door Susanne, Wencke, en Riet waren voor ons aangenaam en van grote klasse. Top dames.

Mevrouw Roodbergen-de Jong

10 augustus 2021 | WAARDERING: 10

Wij zijn buitgewoon tevreden over de begeleiding door Anita Raemaekers. Dat geldt voor alle aspecten.

Dhr. van den Burg

16 juli 2021 | WAARDERING: 9

Top ondersteuning en hulp. Zeer prettig gericht op de persoon. Zeer directe hulp wat in uw mogelijkheden lag. Deze steun betekende heel veel voor mij.

Mevrouw Terentjeva

22 april 2021 | WAARDERING: 10

Zeer professioneel, respectvol, met aandacht aan details. Hartelijk dank aan Tom van den Berg voor de samenwerking, voorbereiding en begeleiding van de uitvaartceremonie.

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

INSTUREN

Ervaring