HOE WORDEN WIJ ERVAREN?

De pagina die er het meest toe doet! Hier doen wij het namelijk voor. De warme woorden van nabestaanden die wij hebben mogen begeleiden tijdens een van de moeilijkste periodes in het leven.

Heb jij een ervaring met ons? Misschien ben je weleens met ons in aanraking geweest en wil je daar iets over kwijt, of je hebt een ervaring met een medewerker in het bijzonder. Laat het ons weten. Dit kan natuurlijk ook anoniem.

Annora uitvaartzorging
Anoniem

22 juni 2022 | WAARDERING: 9

– Goed georganiseerd, goede service. – Deskundig en ervaren. – Goede adviezen, meedenken, helpende hand. – Altijd bereikbaar.

Anoniem

31 mei 2022 | WAARDERING: 10

Van alle religieuze zusters zijn de uitvaarten verzorgd door Annora. Er wordt veel gehoor gegeven aan alle wensen van de overledene (via de nabestaanden).

Dhr. Van Soest

27 mei 2022 | WAARDERING: 10

Liefdevol en aan alle wensen die we hadden werd voldaan. Het was echt super verzorgd. Een dikke duim omhoog.

Anoniem

18 mei 2022 | WAARDERING: 10

Prettig contactpersoon. Niet opdringerig, ons vrij laten in keuzes. Respectvol. Zowel mijn zus als ik hebben een warm gevoel over gehouden aan de uitvaart van ons mam. We zijn goed en respectvol begeleidt door de medewerkers van Annora. Daarvoor onze dank!

Mevrouw M.H.J. Wildenbeest

2 mei 2022 | WAARDERING: 1

Accuraat, emphatisch en correct

Mevrouw G. Heijl

2 mei 2022 | WAARDERING: 10

Fijne samenwerking, voelde goed aan. Alles was goed geregeld. Luisteren naar de klant. Bedank iedereen voor het regelen van de begrafenis. Voor ons was het een prachtig afscheid.

Anja Cremers-Vonk

24 maart 2022 | WAARDERING: 10

Goed geholpen, goed advies, mijn wensen zijn goed tot zijn recht gekomen. Ik heb hier veel kracht uitgehaald.

Anoniem

21 maart 2022 | WAARDERING: 10

Wij zijn uiterst tevreden en ik heb het gevoel dat iedereen van Annora zich voor 100% heeft ingezet. Ondanks de trieste situatie zijn we zeer tevreden over het verloop van de uitvaart. Wencke, Henriette en JP, dank jullie wel voor alles en de goede zorgen.

ANONIEM

2 maart 2022 | WAARDERING: 10

Alles is precies gelopen zoals we hadden bedacht. We kregen goede adviezen en men dacht goed mee over de kaarten en bidprentjes. Gaven hierover goede tips. Plezierig in de omgang onder elkaar. De uitvaartverzorgster was een zeer fijn persoon om mee samen te werken. Wij willen haar hartelijk daarvoor bedanken. Verder willen we de andere begeleiders ook hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking.

Lyon Romijnders

28 februari 2022 | WAARDERING: 10

Vriendelijk en warm contact. Alle afspraken steeds nagekomen, meedenkend, ontzorgen, extra stappen zetten, echt betrokken! Kortom: ik wens iedereen Anita Raemaekers en haar team toe. Ik vind het belangrijk om te vermelden dat het team die mijn vader hebben opgebaard ontzettend zorgzaam waren, waardoor ik me vrij voelde om mee te helpen. Ik kon van alles vragen en kreeg uitleg over hoe en waarom! Heel respectvol team. Ook de mensen die elke dag kwamen controleren! Het heeft mij enorm goedgedaan.

Mevrouw Coppelmans-Driessen

28 januari 2022 | WAARDERING: 10

Heel persoonlijk, alle wensen omtrent crematie vervuld. Daarbij denken we vooral aan de bijzondere kist naar wens van Jos. We kunnen alleen maar goed terugkijken op de crematie, en de hele persoonlijke aandacht van Sandra, al voor het overlijden van Jos.

Anoniem

24 januari 2022 | WAARDERING: 10

Overal wordt aan gedacht! Wij waren SUPER TEVREDEN en ik persoonlijk ook verrast over de service en ondersteuning. Top!

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

INSTUREN

Ervaring