HOE WORDEN WIJ ERVAREN?

De pagina die er het meest toe doet! Hier doen wij het namelijk voor. De warme woorden van nabestaanden die wij hebben mogen begeleiden tijdens een van de moeilijkste periodes in het leven.

Heb jij een ervaring met ons? Misschien ben je weleens met ons in aanraking geweest en wil je daar iets over kwijt, of je hebt een ervaring met een medewerker in het bijzonder. Laat het ons weten. Dit kan natuurlijk ook anoniem.

Annora uitvaartzorging
Anoniem

10 januari 2023 | WAARDERING: 9

Alles was naar wens en goed geregeld door Anita.

Anja Pijnenburg

2 januari 2023 | WAARDERING: 9

Enorm respect voor Anita! We waren meer dan tevreden en we waren erg onder de indruk. Ook van de andere medewerkers.

Jan Arts

2 januari 2023 | WAARDERING: 9

Anita hebben wij ervaren als een zeer prettig persoon die helder en duidelijk was, en ons alle ruimte en tijd gaf om de begrafenis van tante zo goed mogelijk te organiseren.

Perkash Jhagroe

2 januari 2023 | WAARDERING: 8

Goed personeel, met goede begeleiding van Wencke en medewerkers. Goede dienstverlening.

Anoniem

19 december 2022 | WAARDERING: 10

Dankzij het respectvol ophalen en verzorgen van mam, tot het begeleiden van Wencke, het voorzien van advies, de dames Sandra en Henriƫtte tijdens het rouwbezoek, kijken we, ondanks ons verdriet, terug op een mooi, warm en waardig afscheid van ons mam. Waarvoor heel veel dank!

Hennie

30 november 2022 | WAARDERING: 10

Verzorging uitvaart in zijn geheel perfect!

Anoniem

11 november 2022 | WAARDERING: 9

Wij hebben een wat gecompliceerde familie, maar daar wist mevrouw Niks (Wencke) perfect mee om te gaan. Alles eigenlijk, van begin tot eind, was prettig zonder (voor)oordelen.

Frans

11 november 2022 | WAARDERING: 10

Alles was zeer goed geregeld. Mijn dank naar Wencke. Ze kwam met hele mooie voorstellen en is heel professioneel. Dank u voor de zeer goede zorgen.

Ron

9 september 2022 | WAARDERING: 10

Zeer respectvolle en efficiƫnte verzorging van de uitvaart. Er werd 100% meegedacht om de laatste wensen te realiseren. Veel aandacht en warme begeleiding door Anita! Wij hebben een goed gevoel over het verloop van de uitvaart, alles zoals onze broer het gewenst had.

Wim

29 juli 2022 | WAARDERING: 9

1. Goede uitleg, 2. Geduldig in de communicatie. Wij hebben het contact en de manier waarop als zeer prettig ervaren.

Esther

29 juli 2022 | WAARDERING: 10

Heb echt totaal geen op of aanmerkingen! Alles was netjes en respectvol geregeld!

Saskia Venneker-Nijmeijer

18 juli 2022 | WAARDERING: 9

Ik zou jullie aanbevelen voor uitvaarten waar het persoonlijke karakter voorop staat.

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

INSTUREN

Ervaring