HOE WORDEN WIJ ERVAREN?

De pagina die er het meest toe doet! Hier doen wij het namelijk voor. De warme woorden van nabestaanden die wij hebben mogen begeleiden tijdens een van de moeilijkste periodes in het leven.

Heb jij een ervaring met ons? Misschien ben je weleens met ons in aanraking geweest en wil je daar iets over kwijt, of je hebt een ervaring met een medewerker in het bijzonder. Laat het ons weten. Dit kan natuurlijk ook anoniem.

Annora uitvaartverzorging
Anoniem

23 maart 2024 | WAARDERING: 8

De rust en uitleg van mw. Niks was heel plezierig, waardoor er snel goede keuzes konden worden gemaakt.

Anoniem

15 februari 2024 | WAARDERING: 9

Vanaf begin zeer adequaat handelen. Direct na overlijden passende actie en goed in overleg met familie, ook met locatie: top! Dank voor alles.

Anoniem

14 februari 2024 | WAARDERING: 10

Goede communicatie en fijne contactpersoon. Mooie locatie, alles was goed verzorgd.

Anoniem

12 februari 2024 | WAARDERING: 9

Alles keurig verzorgd, met veel respect, fijne medewerkers, goede aandacht bij de thuisopbaring. Superfijne band met uitvaartverzorger/alle begeleiding, mooie teksten. Alles heel keurig en fijn verlopen, met veel respect, zeker daar wij Annora niet kende en door de verzekering aan Annora gekoppeld waren.

Anoniem

19 januari 2024 | WAARDERING: 10

De zeer persoonlijke en empathische aandacht van uitvaartbegeleider Anita was bijzonder fijn. Zij zorgde ervoor dat wij samen een mooi en warm afscheid van onze moeder mochten hebben. De Wende in Uden was een perfecte locatie voor een klein gezelschap. Een intiem sfeervolle ‘huiskamer’. Ook de begeleiding van Anita van achterkleinkind van 5 jaar bij het afscheid was passend.

Monique

15 januari 2024 | WAARDERING: 10

Anita, dankjewel! 1000 en meer rozen voor jou.

Tien Ermers

21 november 2023 | WAARDERING: 9

Heel eerbiedig omgaan met overledene en fam. Behulpzaam, netjes en correct, niets was te veel.

Jan Selten

18 november 2023 | WAARDERING: 10

Klantvriendelijkheid naar ons als kinderen. Persoonlijk contact, altijd bereikbaar! Deskundig advies, met name bij rouwkaart en prentjes. Wij, als kinderen, zijn Annora uitvaartverzorging, en in het bijzonder Anita Raemaekers!!, dankbaar voor de op alle fronten fijne manier van begeleiding bij de uitvaart van ons moeder.

Anoniem

29 oktober 2023 | WAARDERING: 10

Goede begeleiding, netjes en verzorgd, alles tot in de puntjes.

Armand Pruijmboom

6 oktober 2023 | WAARDERING: 10

Zeer vriendelijke, meelevende en professionele medewerkers die de lokale situatie goed kennen en daardoor ons van de juiste adviezen konden voorzien.

Anoniem

9 september 2023 | WAARDERING: 10

Heel persoonlijk gedurende het hele proces. Er wordt maatwerk geleverd.

J. van Lankvelt

29 augustus 2023 | WAARDERING: 10

In het bijzonder wil ik de uitvaartverzorger bedanken voor de mooie dienst dat ze voor ons geregeld had. Het was een liefdevol en warm afscheid en ook heel persoonlijk. Zelfs de kleuren van het boeket dat we besteld hadden waren zo passend bij het rouwstuk. Bedankt, Je bent een topper!

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

INSTUREN

Ervaring