Na de uitvaart

Na de uitvaart is er altijd nog wel het een en ander te regelen, zoals bedankjes versturen of een dankadvertentie in de krant plaatsen.

Verder kan het zijn dat je een grafmonument wilt aanschaffen of je gaat met jouw naasten nadenken over de asbestemming. Wij helpen je graag als je nog vragen hebt.

Annora uitvaartzorging

Herinneringsmogelijkheden

Neem contact op met onze adviseuse Diny van der Kroon. Zij bespreekt graag de mogelijkheden op afspraak.

Bekijk de brochure voor een idee van de mogelijkheden

ONTDEKKEN
Annora uitvaartzorging

Dankbetuigingen

Condoleanceberichten, kaartjes, bezoekjes; vaak is alle belangstelling overweldigend. Het is fijn om alle mensen nog eens te bedanken voor het getoonde medeleven en hun hartelijkheid.

Dit kan je bijvoorbeeld doen met een advertentie in een krant of met een gedachteniskaartje of dankbetuiging met mooie tekst of foto. Wij helpen je graag met een persoonlijke dankkaart of advertentie

Annora uitvaartzorging

Advies asbestemming

Weet je wat jouw overleden dierbare wilde als asbestemming? Een uitstrooiing boven zee of juist een urn thuis? De wet schrijft voor dat de asbestemming moet plaatsvinden volgens de (vermoedelijke) wens van de dierbare.

Als deze wens niet bekend is, beslis je hierover met de eventueel andere nabestaanden. Vier weken na de crematie mag je de as ophalen bij het crematorium. Steeds meer mensen kiezen er voor om de as thuis te bewaren in een mooie urn of een beetje as bij zich te dragen in een persoonlijk sieraad. Onze uitvaartverzorgster kan je precies vertellen wat er wettelijk allemaal mogelijk is. Zo weet je bij eventueel uitstrooien dat je dit op de gekozen locatie in alle rust mag doen.

Annora uitvaartzorging
CONDOLEANCEREGISTER

CONDOLEANCEREGISTER

Laat een boodschap achter

LEES VERDER
GREENLEAVE

GREENLEAVE

Groener dan groen

LEES VERDER
BLOEMEN BESTELLEN

BLOEMEN BESTELLEN

Laat een bloemetje bezorgen

LEES VERDER
KEURMERK UITVAARTZORG

KEURMERK UITVAARTZORG

Hier staan wij voor

LEES VERDER