Uitvaartwensen vastleggen

Heb jij al eens nagedacht over je eigen uitvaart? Misschien heb je al specifieke ideeën hierover of nog helemaal niet. Ook al is het geen onderwerp waar we graag mee bezig zijn, toch is het goed om er eens over na te denken.

Het op papier zetten van jouw uitvaartwensen en jouw dierbaren hiervan op de hoogte brengen geeft geruststelling aan hen wanneer het moment daar is om uitvaart te regelen. Overweeg daarom om je ideeën op te schrijven en deze naar behoefte bij te stellen.

Wil je hierover in gesprek met een uitvaartverzorger? Vraag dan een kennismakinggesprek aan. We helpen je graag op weg.

AANVRAGEN WENSENBOEKJE
Annora uitvaartverzorging

Kennismakingsgesprek aanvragen

Een kennismakingsgesprek biedt de garantie dat het afscheid naar jouw uitvaart ideeën wordt geregeld en biedt helderheid over de te verwachten kosten. Dit gesprek kan ook tot steun zijn voor jouw dierbaren in een tijd die vaak overheerst wordt door rouw. Daarom is het verstandig om een naaste uit te nodigen om bij dit gesprek aanwezig te zijn.

Vul hier uw gegevens in

Vul hier uw gegevens in

Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
*Wij verwerken jouw gegevens in lijn met onze privacyverklaring.

Een boekje, om je uitvaart zo te regelen zoals jij wilt.

Ons uitvaartwensenboekje is een leidraad voor het vastleggen van je persoonlijke wensen. Daarnaast biedt het ook inspiratie voor een waardig afscheid. De uitvaartwensenlijst is gratis te downloaden.

Aanvragen Wensenboekje
Hoe wil je dit boekje ontvangen?