Uitvaartcentrum Grave

Aan de Oliestraat 4 in Grave was vroeger het voormalige Oranje Hotel gevestigd. Hier werd goed voor de gasten gezorgd en de gastvrijheid werd alom geroemd.

Sinds 2008 heeft Annora uitvaartverzorging zich hier gevestigd. Het pand ademt nog altijd de sfeer van vroeger, met het comfort van nu. Het is uitgerust met alle faciliteiten voor een verblijf van de overleden dierbare tot de dag van de uitvaart, begrafenis of crematie.

Annora uitvaartverzorging

Rouwkamer en 24-uurskamer

Ons uitvaartcentrum beschikt over meerdere sfeervolle rouwkamers, waar je jouw overleden dierbare op afspraak kan bezoeken, ook ’s avonds en in het weekend.

Het uitvaartcentrum in Grave is recentelijk uitgebreid met een sfeervolle 24-uurs kamer, zodat je op intieme wijze afscheid kan nemen.

Annora uitvaartverzorging

Ontvangstkamer

In de ontvangstkamer heerst een huiselijke sfeer. De ruimte heeft nog altijd de gastvrije sfeer van vroeger, door het behoud van een aantal unieke elementen van het Oranjehotel.

In de ontvangstkamer kan je het rouwbezoek ontvangen met een hapje en een drankje. Deze ontvangstkamer is ook zeer geschikt voor afscheidsdiensten en koffietafels voor groepen tot 35 personen.

Annora uitvaartverzorging

Speelhoek

Natuurlijk is er ook gedacht aan de allerkleinste bezoekertjes en zij kunnen heerlijk spelen in onze speciaal daarvoor ingerichte speelhoek.

Parkeren
In de nabije omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Annora uitvaartverzorging

Virtuele Tour

Ook indien je de uitvaart door een andere partij laat verzorgen is het mogelijk om afscheid te nemen van jouw overleden dierbare op onze locatie in Grave. Onze faciliteiten zijn voor iedereen toegankelijk en onze gastvrouw staat je graag bij.