Tijdens de uitvaart

Tijdens de uitvaart moet je je geen zorgen hoeven te maken over het verloop van het afscheid.

Bij ons kan je er volledig op vertrouwen dat het afscheid verloopt zoals vooraf besproken. Deze wetenschap geeft je rust zodat je je totaal kan richten op de emoties van het afscheid.

Annora uitvaartzorging

Vervoer en begeleiding

Op de dag van de uitvaart zorgen wij ervoor dat jouw overleden dierbare wordt vervoerd. Je kan ervoor kiezen jouw dierbare te vergezellen vanuit huis of uitvaartcentrum naar de afscheidsceremonie.

Het is ook mogelijk om nog een kleine omweg te maken, bijvoorbeeld langs het huisadres of een geliefd plekje. Jouw dierbare wordt vervoerd in een rouwauto, die op respectvolle wijze wordt bestuurd door onze ervaren chauffeur. Het gezelschap volgt in eigen auto’s of je kan kiezen voor bijpassende volgauto’s of bijvoorbeeld een uitvaartbus. In deze bus wordt zowel jouw overleden dierbare als uw gezelschap vervoerd, zodat je jouw dierbare van zeer dichtbij begeleidt naar het afscheid. Indien je wens uitgaat naar een totaal andere vorm van vervoer helpen we je daar natuurlijk ook graag bij.

Annora uitvaartzorging

Afsluitend samenzijn

Het is vaak de wens om na de uitvaart nog na te praten met de gasten. Dit kan bijvoorbeeld met een kopje koffie in de koffiekamer van het crematorium.

Je kan ook kiezen voor een hapje en een drankje in de ontvangstruimte van ons sfeervolle uitvaartcentrum of in het favoriete restaurant, waar je samen zulke mooie herinneringen aan hebt. Alles is mogelijk, op elke locatie die je wenst. Onze uitvaartverzorgster kan je goed adviseren om ook dit samenzijn zo mooi en persoonlijk mogelijk te maken.

ONTDEKKEN
Annora uitvaartzorging

Condoleren

Veel mensen vinden het lastig om contact op te nemen na een overlijden.

Je kunt het hen gemakkelijker maken door je wensen met betrekking tot rouwbezoek en condoleren te vermelden op de rouwkaart. Je kan op onze website ook kosteloos een online condoleanceregister openen, waar belangstellenden hun deelneming kunnen betuigen.

Annora uitvaartzorging
CONDOLEANCEREGISTER

CONDOLEANCEREGISTER

Laat een boodschap achter

LEES VERDER
GREENLEAVE

GREENLEAVE

Groener dan groen

LEES VERDER
BLOEMEN BESTELLEN

BLOEMEN BESTELLEN

Laat een bloemetje bezorgen

LEES VERDER
KEURMERK UITVAARTZORG

KEURMERK UITVAARTZORG

Hier staan wij voor

LEES VERDER