Eigenschappen:
Over Annora

Bij Annora uitvaartverzorging staat alles in het teken van eervol en persoonlijk afscheid nemen. Een uitvaart regelen is een unieke, vaak ingrijpende gebeurtenis in je leven. Je krijgt maar één keer de kans om goed afscheid te nemen. Wij begrijpen dit en garanderen een tot in de puntjes verzorgde uitvaart. Daarnaast krijg je onze steun voor, tijdens én na de uitvaart.

Bel mij terug
Wij bellen je graag terug als je hier naam en telefoonnummer achterlaat.


  Bert

  Uitvaartassistent

  Annora uitvaart

  Waarom heb je voor een carrière in de uitvaartbranche gekozen?
  Bert zucht diep en zegt uiteindelijk zichtbaar geëmotioneerd: Mijn ouders, ze zijn kort na elkaar komen te overlijden. Het hele regelproces vond ik indrukwekkend, ik heb toen gemerkt dat het een mooie branche is om werkzaam in te zijn. Ik vind het prachtig wanneer alles goed verloopt en eervol om de laatste wensen te mogen vervullen.

  Waar staat Annora uitvaartverzorging voor?
  Professioneel en persoonlijk. Daarnaast doen we het echt samen bij Annora. Het team zorgt voor elkaar en voor de nabestaanden.

  Heb je een uitvaart meegemaakt die veel indruk heeft gemaakt?
  Jonge mensen is altijd wel moeilijk, vooral als je de mensen kent ook. Ik ben voorheen lang postbezorger geweest, daardoor ken ik veel mensen. Soms besluit ik ook om niet mee te helpen bij een uitvaart, dan komt het me te dichtbij. Er is ook een uitvaart geweest waar ik lang over de verwerking heb moeten doen, hij zat dicht bij de leeftijd van mijn eigen kinderen.

  Denk je weleens na over je eigen uitvaart?
  Ja ik denk er wel over na en mijn omgeving weet ook wel hoe ik het graag wil hebben.

  Hoe ga je om met de verdrietige momenten die je meemaakt?
  Er veel over praten met collega’s en met mijn leidinggevende Sandra, zij staat altijd voor ons klaar.

  Heb jij een idee bij de uitvaart van de toekomst?
  Veel natuurbegraafplaatsen, dat vind ik heel mooi en natuurlijk.

  Krijg je weleens verzoeken die afwijken van het standaard?
  Ja bij Annora worden er persoonlijke uitvaarten georganiseerd dus het komt regelmatig voor dat mensen met bijvoorbeeld hobby’s, bepaalde wensen hebben. Die voeren wij dan zeker uit. Het is heel fijn om te horen dat de nabestaanden tevreden waren met het afscheid want het is toch eenmalig.