Eigenschappen:
Over Annora

Bij Annora uitvaartverzorging staat alles in het teken van eervol en persoonlijk afscheid nemen. Een uitvaart regelen is een unieke, vaak ingrijpende gebeurtenis in je leven. Je krijgt maar één keer de kans om goed afscheid te nemen. Wij begrijpen dit en garanderen een tot in de puntjes verzorgde uitvaart. Daarnaast krijg je onze steun voor, tijdens én na de uitvaart.

Bel mij terug
Wij bellen je graag terug als je hier naam en telefoonnummer achterlaat.


  Elly

  Algemeen medewerker

  Elly uitvaart

  Waarom heb je voor een carrière in de uitvaartbranche gekozen?
  Mijn zwager werkte in de uitvaartzorg en zei altijd tegen mij: “dat is ook iets voor jou”. Helaas heeft hij niet mogen meemaken, dat ik toch in de uitvaartzorg ben gaan werken. Nu, alweer bijna 10 jaar, als verzorger in het zorgteam. Wat ik met veel liefde doe.

  Waar staat Annora uitvaartverzorging voor?
  Annora uitvaartverzorging staat voor eervol, respect, betrokkenheid en om zoveel mogelijk de familie van de overledene bij te staan.

  Heb je een uitvaart meegemaakt die veel indruk heeft gemaakt?
  Uitvaarten van jonge mensen en kinderen maken altijd veel indruk op mij.  Maar zo ook de uitvaart van m’n ouders en die van m’n naaste familie.

  Denk je weleens na over je eigen uitvaart?
  Zeker nu ik in de uitvaartbranche werk, denk ik aan hoe ik mijn uitvaart zou willen laten verlopen en praat ik daar met m’n man en kinderen over.

  Hoe ga je om met de verdrietige momenten die je meemaakt?
  Juist door er over te praten en open te staan kan ik verdrietige en moeilijke momenten goed verwerken.

  Heb jij een idee bij de uitvaart van de toekomst?
  De uitvaart van de toekomst wordt steeds meer bepaald door de mensen zelf, door hun eigen inbreng. Wat zij zelf graag willen hoe dat hun uitvaart moet verlopen. Daardoor wordt er steeds vaker afgeweken van een standaard uitvaart. En dat is ook goed! Een persoonlijke uitvaart die door een uitvaartbedrijf in goede banen begeleid wordt.