Eigenschappen:
Over Annora

Bij Annora uitvaartverzorging staat alles in het teken van eervol en persoonlijk afscheid nemen. Een uitvaart regelen is een unieke, vaak ingrijpende gebeurtenis in je leven. Je krijgt maar één keer de kans om goed afscheid te nemen. Wij begrijpen dit en garanderen een tot in de puntjes verzorgde uitvaart. Daarnaast krijg je onze steun voor, tijdens én na de uitvaart.

Bel mij terug
Wij bellen je graag terug als je hier naam en telefoonnummer achterlaat.


  Henriëtte

  Uitvaartassistente

  henriette

  Waarom heb je voor een carrière in de uitvaartbranche gekozen?
  Ik wil er graag voor de nabestaanden zijn, verdriet wegnemen is onmogelijk maar door een mooie uitvaart en goede begeleiding is het misschien een start voor de rouwverwerking die gaat komen.

  Waar staat Annora uitvaartverzorging voor?
  Altijd tijd, aandacht, zorgvuldigheid en respect voor nabestaanden maar zeker ook voor de overledenen.

  Heb je een uitvaart meegemaakt die veel indruk heeft gemaakt?

  Bij veel uitvaarten voel ik ook het verdriet, ongeloof, machteloosheid en het gemis van veel mensen. Ik zal het niet zo snel laten zien, want het gaat om de nabestaanden en die ervaren deze gevoelens natuurlijk nog vele malen sterker. Maar ik voel altijd mee, en zo hoort het ook in deze branche.

  Denk je weleens na over je eigen uitvaart?
  Jazeker, alles staat op papier. Wel zo fijn voor mijn nabestaanden straks, ik heb liever niet dat zij twijfelen aan keuzes die zij zelf moeten maken in een toch al verdrietige tijd.

  Hoe ga je om met de verdrietige momenten die je meemaakt?
  Die brok in mijn keel en soms een traan mag, ik ben tenslotte ook maar een mens met gevoelens.

  Heb jij een idee bij de uitvaart van de toekomst?
  Zoveel mogelijk natuurvriendelijk en milieubewust. De natuurbegraafplaats waar je steeds vaker wat over hoort vind ik een prachtig initiatief.

  Krijg je weleens verzoeken die afwijken van het standaard?
  Soms. Deze afwijkende verzoeken proberen wij altijd wel in te willigen. Mocht dit niet lukken dan proberen wij met goede redenen uitleg te geven waarom het niet mogelijk zou zijn.