Open dag uitvaartcentrum Annora Mill

11 april 2023

Op zondag 23 april a.s. organiseert Annora uitvaartverzorging een open dag. Geïnteresseerden zijn tussen 11.00 en 15.00 uur van harte welkom aan de Wanroijseweg 42 in Mill.

Vragen over dienstverlening

“Na zware jaren waarin corona een onuitwisbare stempel op de samenleving heeft gedrukt, is Nederland alweer even ‘open’. Blijkbaar heeft deze periode mensen aan het denken gezet, want we merken dat er veel vragen zijn over onze dienstverlening. Hoe gaat het als een dierbare komt te overlijden? Waar moet ik allemaal aan denken? Wat zijn de mogelijkheden?”, vertelt uitvaartverzorgster Anita. “Met deze open dag geven we belangstellenden een kijkje achter de schermen en vertellen we meer over de mogelijkheden rondom een afscheid”. “Annora uitvaartverzorging organiseert persoonlijke uitvaarten, maar we merken ook dat nabestaanden het soms lastig vinden om er een persoonlijk tintje aan te geven. Vaak gaat het maar om een klein detail waarmee de uitvaart persoonlijker wordt”, aldus uitvaartverzorgster Wencke.

Programma

Naast de openstelling van de aula, rouwkamer, 24-uurskamers, verzorgingsruimte en politiemortuarium beantwoorden Anita en Wencke ook vragen over overlijden, begrafenissen en crematies.

U wilt er nog helemaal niet bij stil staan, maar stel dat…
Ieder heeft zo zijn eigen redenen om zijn/haar wensen vast te leggen, bijv. omdat u alleenstaand bent of door ziekte of omdat u een ander niet tot last wilt zijn.
Families nemen steeds vaker contact op als een dierbare in zijn/haar laatste fase van het leven is. Voor uw dierbaren, maar zeker ook voor uzelf is het belangrijk en het kan veel rust brengen als duidelijk is wat uw wensen zijn.

Wij helpen u graag, vrijblijvend en kosteloos, met het bespreekbaar maken van uw afscheid.

Tijdens de open dag zullen verschillende demonstraties worden gegeven. Collega Jacqueline vertelt over de gang van zaken in het politiemortuarium en Jan Peter van het zorgteam geeft een inkijkje in de verzorgingsruimte. Bloemist The Florist laat rouwstukken zien, Schrijen Peeters Gedenktekens informeert over grafmonumenten en asbestemmingen en toont onze adviseuse Jacqueline van Eck herinneringsmogelijkheden zoals bijvoorbeeld vingerafdruksieraden.

Wij verwelkomen u graag op 23 april!

Heeft u geen gelegenheid om te komen, maar wilt u wel graag meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking. U kunt ons 24 uur per dag bereiken op telefoonnummer 0485-452868.