Uitvaartcentrum Grave

Aan de Oliestraat 4 in Grave was vroeger het voormalige Oranje Hotel gevestigd. Hier werd goed voor de gasten gezorgd en de gastvrijheid werd alom geroemd. Sinds 2008 heeft Annora uitvaartverzorging zich hier gevestigd. Het pand ademt nog altijd de sfeer van vroeger, met het comfort van nu. Het is uitgerust met alle faciliteiten voor een verblijf van de overleden dierbare tot de dag van de uitvaart, begrafenis of crematie.

Rouwkamer en 24-uurskamer
Ons uitvaartcentrum beschikt over meerdere sfeervolle rouwkamers, waar je jouw overleden dierbare op afspraak kan bezoeken, ook ’s avonds en in het weekend.  Het uitvaartcentrum in Grave is recentelijk uitgebreid met een sfeervolle 24-uurs kamer, zodat je op intieme wijze afscheid kan nemen.

Ontvangstkamer
In de ontvangstkamer heerst een huiselijke sfeer. De ruimte heeft nog altijd de gastvrije sfeer van vroeger, door het behoud van een aantal unieke elementen van het Oranjehotel. In de ontvangstkamer kan je het rouwbezoek ontvangen met een hapje en een drankje. Deze ontvangstkamer is ook zeer geschikt voor afscheidsdiensten en koffietafels voor groepen tot 60 personen.

Speelhoek
Natuurlijk is er ook gedacht aan de allerkleinste bezoekertjes en zij kunnen heerlijk spelen in onze speciaal daarvoor ingerichte speelhoek.

Parkeren
In de nabije omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Onze uitvaartverzorgers

 

Anita  uitvaartverzorger tom

Neem contact op

    Rondleiding