Mijn uitvaartwensen vastleggen

Om er zeker van te zijn dat het afscheid straks ook zo wordt verzorgd zoals jij dat wenst, kan je het document ‘Mijn persoonlijke uitvaartwensen’ bij ons opvragen of downloaden en daarin jouw wensen vermelden. Dit document geeft de nabestaanden straks een houvast om het afscheid zo te verzorgen zoals jij dat wenst. Bewaar jouw persoonlijke wensen bij je belangrijke papieren of geef ze aan jouw dierbaren. Het is ook mogelijk het document retour te sturen aan Annora, vertel dan wel aan dierbaren dat je de uitvaart graag door Annora wilt laten verzorgen.

Het is ook mogelijk een vrijblijvende afspraak met een van onze uitvaartverzorgers te maken, wij vertellen je graag over de vele mogelijkheden om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken. Dit is natuurlijk zonder verplichtingen of kosten. De uitvaartverzorger komt graag bij je thuis, het is ook mogelijk om een gesprek aan te vragen bij ons uitvaartcentrum in Grave of Mill.

Document opvragen

    Inspiratie

    Er moet veel besproken en geregeld worden voor een uitvaart, het is niet altijd makkelijk om deze keuzes te maken. Vooral voor nabestaanden is het lastig wanneer zij niet op de hoogte zijn van eventuele wensen van de overledene. Neem een kijkje op onze inspiratie pagina voor verschillende mogelijkheden betreffende de uitvaart.