Eigenschappen:
Over Annora

Bij Annora uitvaartverzorging staat alles in het teken van eervol en persoonlijk afscheid nemen. Een uitvaart regelen is een unieke, vaak ingrijpende gebeurtenis in je leven. Je krijgt maar één keer de kans om goed afscheid te nemen. Wij begrijpen dit en garanderen een tot in de puntjes verzorgde uitvaart. Daarnaast krijg je onze steun voor, tijdens én na de uitvaart.

Bel mij terug
Wij bellen je graag terug als je hier naam en telefoonnummer achterlaat.


  Anita Raemaekers-van Driel

  Uitvaartverzorgster

  Anita

  “Je krijgt maar één kans en die moet goed zijn.”

  Het ontzorgen voelt voor mij als een tweede natuur. Ik vind het bijzonder en eervol om een familie te begeleiden en samen met hen van A tot Z een uitvaart samen te stellen dat recht doet aan de overledene, maar ook aan de nabestaanden. Je krijgt maar één kans en die moet goed zijn. Het is het begin van de verwerking.

  Waarom heb je voor een carrière in de uitvaartbranche gekozen?
  Het antwoord op die vraag is voor mij heel eenvoudig. Ik heb altijd met meer dan gewone belangstelling en veel respect gekeken naar de wijze van begeleiding en zorg waarmee uitvaartverzorgers hun taken verrichtten. Dat was altijd met aandacht en respect voor de overledene en familie. Die ervaringen deed ik op bij uitvaarten van zowel mijn vader, mijn broer als diverse ooms en tantes.

  Verder zit het organiseren en regelen in mijn bloed. Ik ben tot nog toe grotendeels werkzaam geweest als secretaresse en dan wordt op dat vlak het een en ander van je verwacht.

  Waar staat Annora uitvaartverzorging voor?
  Inmiddels ben ik alweer een paar maanden werkzaam bij Annora uitvaartverzorging. Mijn ervaring om hier te werken en hoe ik het bedrijf zie, kan ik samenvatten in een paar woorden: Betrokken – Respectvol – Aandacht – Warm – Teamwork.

  Hoe ga je om met de verdrietige momenten die je meemaakt?
  In dit werk zijn er veel emoties en verdriet, en dat laat mij niet onberoerd. Desondanks geeft het me veel voldoening en is het dankbaar om te mogen doen.

  Werken als uitvaartverzorger?

  Kijk of er een vacature openstaat.